☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

Het pak

Ik was afgelopen weekend weer eens in Parijs om de opening van de nieuwe Gybo® compleet te maken met mijn indrukwekkende aanwezigheid. Leuke opening hoor, beetje ouwehoeren met oninteressante mensen, wat vrouwvolk in de kont knijpen, een paar Happy Hoppa®’s delen met wat lekkere chicks (”oelala, monsieur Rampetamperopolos!“), flink wat wijn achterover slaan en daarna in volle vaart in de Opel Kadett Life genieten van het Parijse verkeer.
Lees verder…

Yasos Rampetamperopolos ☆ 05-04-2006 ☆ 13:58 ☆ 4 jankbakken

Berige zeehonden

Ben nu al weer twee dagen langer bezig met een klusje wat drie dagen zou duren. Gottegot, hoe moeilijk is het? Zeven keiharde neukscènes met een dood paard en een paar shoots van jonge zeehondjes die anaal uitgewoond en gelijktijdig langzaam doodgeknuppeld worden. Zo veel werk hoeft dat toch niet te zijn?
Lees verder…

Luther King ☆ 29-03-2006 ☆ 13:51 ☆ 3 jankbakken

Het personeel van tegenwoordig

“Dank u, mevrouw, maar het hoeft echt niet. Laat het koetsje maar gewoon op stal, dan heeft Kobus ook eens een momentje rust. En het is heerlijk weer, kijkt u zelf maar. Ik ga gewoon lekker te voet naar de markt.” Ik kreunde zachtjes toen de meid het gordijn van mijn boudoir een stukje open schoof. Dat laatste vat sherry, gisterenavond met mijn goede vriend Schort IJsman, had er toch harder in gehakt dan gebruikelijk. Slapjes wuifde ik het wicht de deur uit, te vermoeid om haar er eens stevig met de karwats van langs te geven vanwege haar brutale praatjes. Naast me draaide Schort zich nog eens om en slikte een rochel weg.
Lees verder…

Françine de Brancheville geb. Halbersma ☆ 28-03-2006 ☆ 21:18 ☆ 4 jankbakken

Een goed gesprek

Chansons. Wie is er niet groot mee geworden? De zingende landsknechten uit mijn jeugd, al van voor dag en dauw druk bezig met de oogst binnen halen. Het vrolijke gekletter van potten en pannen dat door het open keukenraam dwarrelt op de maat van het populaire deuntje dat de meid vorige week op de kermis heeft gekocht. Ach, het leven kan zo genoeglijk zijn. Ook al kan de meid eigenlijk niet zingen.
Lees verder…

Françine de Brancheville geb. Halbersma ☆ 17-03-2006 ☆ 16:50 ☆ 7 jankbakken

Lick & The City

Vorige week nog was ik bezig met de filmopnames voor City Slugs are Easy (The sequel). In New York wel te verstaan, he? Het Walhalla van trends, hippigheid, allure, bontjassen en bagels met cream cheese. Ik neem dat niet, teveel calories you know, maar ik heb gehoord van een kennis van een vriendin van mijn neef dat de combinatie van cream cheese met zalm op een bagel erg lekker moest zijn. Nou eet ik eigenlijk al jaren niet meer, in ieder geval geen vast voedsel. Anyway. Ik hing wat rond, naast mijn trailer, in New York tijdens de shoot van City Slugs are Easy (The Sequel). Ik verveelde me, daar kwam het wel op neer. Ik was net klaar met een uitgebreide shoppingmidweek, mijn sudoka puzzel was af en mijn tekst kon ik wel dromen.
Lees verder…

Kitty Lick ☆ 16-03-2006 ☆ 11:44 ☆ 4 jankbakken

Een Grote Eer

Je denkt natuurlijk dat ik dit zelf zit te typen. Denk nog maar een keer. Mijn lieftallige secretaresse, die het alphabet wel onder de knie heeft, en die ik straks ga laten voelen wat ik vroeger allemaal geleerd heb op de geit, typt dit realtime, as I speak. Ja, die geiten, daar moesten we het even over hebben. Jullie Nederlanders, ongeschoold zooitje, denken dus dat de arabieren de uitvinders van het geitenneuken zijn. Dat zijn ze dus niet. De Grieken, dat zijn de ware pioniers op het gebied van de dierenliefde. Net zoals op het gebied van de wiskunde maar dat laat me eerlijk gezegd koud.
Lees verder…

Yasos Rampetamperopolos ☆ 13-03-2006 ☆ 11:56 ☆ 3 jankbakken

Het Trash Chique Weblog

Vol trots kunnen wij u het volgende mededelen: het beruchte internetmagazine Trash Chique heeft zijn eigen weblog. Een plek waar gruwelijk rijk en belachelijk arm samenkomt. Waar losers zoals jij kunnen kwijlen en janken tegen winnaars die wel wat te zeggen hebben. Een prachtplek waar rijk en arm wél samen kunnen leven, zij het virtueel en met een fysieke afstand die extra verhoogd wordt door het stricte deurbeleid.
Lees verder…

De Redactie ☆ 11-03-2006 ☆ 23:25 ☆

Wolkenhandel

Trash Chique is wederom een nieuwe rijke man op het spoor gekomen. Oordeel zelf over dit verbluffende staaltje van vrij ondernemerschap. De grote vraag in dit verhaal is waar creativiteit stopt en kinderprostitutie begint. Lees hoe een loverboy een respectabel zakenman wordt en andersom. De regels der ethiek zijn rekbaar, een goede naam is te koop en mensenrechten, ach mensenrechten…

Lees hier het hele artikel

De Redactie ☆ 11-03-2006 ☆ 16:46 ☆

Eeuwenoude ziel of gewetenloos kanon

De redactie van Trash Chique heeft vanwege het barre beursklimaat een tijdje overwinterd in Nudistan. Een waar paradijs als het gaat om economische groei. Als economisch vluchteling rol je in Nudistan van de ene Win-Win-situatie in de andere. Het slijk der aarde stroomt in Nudistan door de straten en in deze hemelse poel vond Trash Chique Lenny Lust, Oostzaner van geboorte, financieel toerist en filantroop. Een interview vanuit vrijwillige ballingschap.

Lees hier het hele diepte-interview

De Redactie ☆ 10-03-2006 ☆ 16:48 ☆

Zwangere presentatrice rotzooit met kleinzoon

De woordvoerder van het Shetlandse showprogramma ‘Grote Ontboezeming’ kon het gerucht niet ontzenuwen; presentatrice Filicien heeft zich verlustigd aan haar eigen kleinzoon Justin! De 58-jarige Filicien werd door Trash Chique betrapt met het jochie in de darkroom van een niet nader te noemen duister etablissement waar toevallig iemand van de redactie rondhing (zie de schokkende foto!).

Lees hier dit schokkende artikel

De Redactie ☆ 09-03-2006 ☆ 16:50 ☆

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.