☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

Het Trash Chique Weblog

Vol trots kunnen wij u het volgende mededelen: het beruchte internetmagazine Trash Chique heeft zijn eigen weblog. Een plek waar gruwelijk rijk en belachelijk arm samenkomt. Waar losers zoals jij kunnen kwijlen en janken tegen winnaars die wel wat te zeggen hebben. Een prachtplek waar rijk en arm wél samen kunnen leven, zij het virtueel en met een fysieke afstand die extra verhoogd wordt door het stricte deurbeleid.

We hebben een paar geweldige vrinden bereid gevonden af en toe een artikeltje te plaatsen op deze unieke plek. Mensen als Tuffy Clay, Luther King, Françine de Brancheville geb. Halbersma, Yasos Rampetamperopolos, Rock Da Box, Titus van Vlieland, Kitty Lick en Tanker P. Fotzenbueller zullen af en toe over hun buitengewoon boeiende wederwaardigheden schrijven onder redactie van De Redactie, uw eigen Hank en Biff.

De reactielounge staat open. Maar je bent bij deze gewaarschuwd. Onze mensen zijn niet de minsten en die houden wij graag te vriend. Eén seintje van een van onze redacteuren is voldoende om je voor het leven de toegang tot deze unieke site te ontzeggen, hoe onterecht dat seintje ook mag lijken.

Veel plezier met het Trash Chique Weblog!

De Redactie ☆ 11-03-2006 ☆ 23:25 ☆

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.