☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

Lick & The City

Vorige week nog was ik bezig met de filmopnames voor City Slugs are Easy (The sequel). In New York wel te verstaan, he? Het Walhalla van trends, hippigheid, allure, bontjassen en bagels met cream cheese. Ik neem dat niet, teveel calories you know, maar ik heb gehoord van een kennis van een vriendin van mijn neef dat de combinatie van cream cheese met zalm op een bagel erg lekker moest zijn. Nou eet ik eigenlijk al jaren niet meer, in ieder geval geen vast voedsel. Anyway. Ik hing wat rond, naast mijn trailer, in New York tijdens de shoot van City Slugs are Easy (The Sequel). Ik verveelde me, daar kwam het wel op neer. Ik was net klaar met een uitgebreide shoppingmidweek, mijn sudoka puzzel was af en mijn tekst kon ik wel dromen.

Zoveel tekst was het niet, weet je. Ik moest vooral verleidelijk kijken, met mijn lippen ietwat gekruld en mijn blik omfloerst. Easy, you know. Ik verveelde mij dus en besloot om een vriendinnetje te bellen. Niet dat zij nou echt een vriendin van mij is, ze is meer een goeie kennis. Anyway, ik belde dus, 0-6-3-4-2- etc., en toen vertelde ze mij iets shockings. Ik was echt totally in shambles, gewoon! Eerst dacht ik dat er weer een BN’er neergestoken was in Amsterdam, maar dan nu in het Vondelpark in het prieeltje omdat een lezer kwaad was geworden nadat zijn hondje Slobo op mysterieuze wijze was verdronken tijdens het lezen van het boekenweekgeschenk. Soms verzin ik ook maar wat, haha, haha!

Maar goed, anyway, wat blijkt…..? Het is de trend, in Amsterdam, om je sjaal om te knopen alsof je naar een balletuitvoering gaat.

Echt waar. Nou, mijn mouth zakte er van open. Mijn borsten sprongen weer recht vooruit en mijn omfloerste linkeroog staarde vastbesloten richting het westen, richting Nederland.
Ik ben weer terug want Amsterdam heeft mij nodig; Kitty trendcorrigeerster Lick.

Kitty Lick ☆ 16-03-2006 ☆ 11:44 ☆

Hank

Hallo daar Madame Lick, lekker ding! Welkom op Trash Chique. En meteen een juweel van een artikel. Al enig idee wanneer City Slugs are Easy (The Sequel) uitkomt?

12:06 ☆ 16-03-2006

Kitty Lick

Zo, dus jij bent die Gnak? I mean Hank! Thanks darling, voor je compliments. Dat waardeer ik wel in zo’n lekkere jonge hond als jij. City Slugs are Easy (The Sequel) is momenteel nog in de production fase. Maar ik kan je zeker de beta videoband Farmer Slugs ‘n Sleazy (The Beginning) aanraden.

14:32 ☆ 16-03-2006

Tanker P. Fotzenbueller

Hi Ma’am Lick, welkom terug. Ik hoorde al zoiets van Babette, maar die zit nog in de States. Ga je nou je Cherokee weer in de prak rijden?

20:22 ☆ 17-03-2006

Kitty Lick

Hi T! Nou, het is good to be back. Het is inderdaad wel wennen, met autorijden hier in de stad. Gisteravond hadden Tat en ik afgesproken in Finch voor een borrel en een roddel, je kent het wel, haha haha! En ik reed mijn subaroe naar achteren, knal ik zo op zo’n wipkip! Ik zeg, wipkip? Wipkip? Wipkip my ass, baby! Anyway. Het was weer erg gezellig met Tat. Wist je dat hij Gordon gesnockt heeft, op een achterafje? Ja!
For real.

22:06 ☆ 17-03-2006

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.