☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

Berige zeehonden

Ben nu al weer twee dagen langer bezig met een klusje wat drie dagen zou duren. Gottegot, hoe moeilijk is het? Zeven keiharde neukscènes met een dood paard en een paar shoots van jonge zeehondjes die anaal uitgewoond en gelijktijdig langzaam doodgeknuppeld worden. Zo veel werk hoeft dat toch niet te zijn?

Maar nee hoor, de cameraman wilde nog een extra closeup van een kreunende zeepup, de regisseur was nog niet helemaal tevreden over de prestaties van het paard, en zo had elke pietlut wel weer wat te melden. En ik maar fucking dollars neertellen aan die amateurs. Ik had bijna mijn snuffcrew in laten vliegen uit Darfur om The Making Of Fucking Dead Animals And Killing It’s Crew te laten maken.

Maar het projectje nadert zijn voltooiing. Ik geloof dat de nasynchronisatie inmiddels goed loopt. Ik verheug me reeds op de volgende film. Dat wordt iets met jonge poesjes en een beer. Ik zal Titus van Vlieland dus weer eens benaderen, we hebben weer een stand-in van een berelul nodig.
Titus, als je dit leest, je kan weer even aan de bak.

Als u mij nu wilt excuseren, er wachten zes zenuwachtige jonge teven op een grondige screentest. Dat soort dingen kan je het best persooonlijk doen, vind ik altijd. Je moet ze goed op hun gemak stellen voordat je de hele crew over ze heen laat gaan. Bovendien wil Verdonk binnenkort weer langkomen, die is dol op dit soort teven. Dat overleven ze niet allemaal, dat kan ik u nu al vertellen.

Luther King ☆ 29-03-2006 ☆ 13:51 ☆

hexx

lollige projectjes hoor, daar niet van. maar toch. seks met dieren is wel heel erg vorige eeuw. kunt u niet eens iets leuks maken met 42 bronstige zwaargeschapen negers en merel roze, ofzo?

10:24 ☆ 30-03-2006

Luther King

Ik heb geen idee wie Merel Roze is maar als ze voor me wil komen werken moet ze toch echt een betere pornonaam verzinnen. De naam suggereert homosex met vogels en die markt is commercieel niet interessant.

10:37 ☆ 30-03-2006

Titus

Wat de neuk? Klinkt goed. Jonge poesjes. Jong als van rond de 16? Of moeten alle scenes weer ergens illegaal opgenomen worden? In een of ander kindvriendelijk land. Als het maar geen oostblok is, want daar krijg ik een schrale berelul van.
Luther, kerel, het zou momenteel wel heel goed uitkomen om een paar grijpstuivers te verdienen. Ik heb mijn schatje, da box, voor een verjongingskuur naar Egypte gestuurd. Die zit in kuuroord Cleopatra voor een phoenix behandeling. Die garanderen dat elk ouwe kat er weer als jong poesje uit komt te zien. Hee, ik wil als ik thuis kom na een dag hard werken ook wat lekkers op de bank hebben liggen. Maar ik hoef jou niet te vertellen dat verjonging klauwen kost.
En, mevrouw hexx, als er iets gedateerd is zijn het wel bronstige negers. Die mythe is inmiddels toch wel ontzenuwd. Maar net als in de mode komt alles altijd weer terug. Toch zegt mijn gevoel dat het eerst weer tijd wordt voor Alpensex en scandinavisch genot.
PS. Luther, mocht het nou echt niks worden met de prestaties van het paard, dan mag je me altijd bellen.

20:37 ☆ 30-03-2006

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.