☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

Het pak

Ik was afgelopen weekend weer eens in Parijs om de opening van de nieuwe Gybo® compleet te maken met mijn indrukwekkende aanwezigheid. Leuke opening hoor, beetje ouwehoeren met oninteressante mensen, wat vrouwvolk in de kont knijpen, een paar Happy Hoppa®’s delen met wat lekkere chicks (”oelala, monsieur Rampetamperopolos!“), flink wat wijn achterover slaan en daarna in volle vaart in de Opel Kadett Life genieten van het Parijse verkeer.

Zo reed ik ’s avonds langs een etalage waar me godverdomme een mooi pak stond! “Mijn pak!”, schreeuwde ik. De winkel was dicht. Razend en tierend ben ik vervolgens maar naar een café gegaan waar men een wedstrijdje voetbal keek. Iedereen was voor de witte mannetjes behalve twee cocktailzuipende halve zolen die de boel op stelten probeerden te zetten met hun provocaties. Dat ze niet in elkaar zijn geslagen is een godswonder, in dit geval heb ik, Yasos, in de gedaante van God daar voor gezorgd. Ik was wat lui geworden van dat gevloek tegen de etalageruit.

De volgende middag ben ik vroeg opgestaan om dat pak te gaan kopen. Ik parkeer mijn auto tegen de muur, stap rustig uit, kijk naar de etalage en zie tot mijn grote schrik een naakte paspop staan. HELEMAAL NAAKT! Daar waar gisteren nog een prachtig rood pak zat zat nu slechts lucht.

Toen de aanwezige mensen een beetje waren bijgekomen van de klappen die ik links en rechts had uitgedeeld bij binnenkomst, toen de rook een beetje was opgetrokken en toen de armen weer in de kom zaten, vertelde men mij dat een jong stel er net vandoor was gegaan met mijn pak en dat ik ze wellicht nog wel kon inhalen.

Dus ik achter ze aan. Hoekie om, nog een hoekie om, drukke wandelstraat over, en ja hoor, daar zag ik de schoften lopen, met míjn Vivienne Westwood pakkentas in de hand. Maar ik was net te laat. Ze gingen al naar beneden. En de enige plek waar een mens veilig is voor Yasos Rampetamperopolos is de Parijse metro. Je kan de trap namelijk niet af in een Opel Kadett Life.

Yasos Rampetamperopolos ☆ 05-04-2006 ☆ 13:58 ☆

Kittekat

Onbeschofte rekel! Mij een beetje zwart maken, als een losbandige halve zool en ook nog dronken. Nah!

09:38 ☆ 06-04-2006

Yasos Rampetamperopolos

Was jij een van die Baskische provocateurs? Ik vond je overigens ook verdacht veel op een van die schoften die er met mijn pak vandoor gingen lijken.
Ook al ben ik enorm in mijn eer aangetast door al het onrecht wat jij me met je kompaan hebt aangedaan, toch ben ik bereid het je allemaal te vergeven als je met mij op traditioneel griekse wijze een Happy Hoppa® wilt nuttigen.

09:58 ☆ 06-04-2006

Kittekat

Denk je nou echt..? Yasos toch, praatjesmaker. Ik weet wel hoe die griekse vork in de steel zit. Ik ben niet van kalimero!

Bovendien heeft Kitty Lick mij al uitgebreid op de hoogte gebracht wat een happyhoppa precies inhoudt.

Dat soort dingen, meneer Rampetamperampenplan, voer ik alleen uit met Hank.

12:15 ☆ 06-04-2006

Françine de Brancheville geb. Halbersma

Ik zou het op prijs stellen als u wat minder zou kibbelen. Daar word ik namelijk een beetje onrustig van en ik voel me toch al niet zo best nu Schort IJsman met de Noorderzon (en het tafelzilver dat al eeuwen in de familie was) is vertrokken.

00:12 ☆ 11-04-2006

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.