☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

Een Grote Eer

Je denkt natuurlijk dat ik dit zelf zit te typen. Denk nog maar een keer. Mijn lieftallige secretaresse, die het alphabet wel onder de knie heeft, en die ik straks ga laten voelen wat ik vroeger allemaal geleerd heb op de geit, typt dit realtime, as I speak. Ja, die geiten, daar moesten we het even over hebben. Jullie Nederlanders, ongeschoold zooitje, denken dus dat de arabieren de uitvinders van het geitenneuken zijn. Dat zijn ze dus niet. De Grieken, dat zijn de ware pioniers op het gebied van de dierenliefde. Net zoals op het gebied van de wiskunde maar dat laat me eerlijk gezegd koud.

Ik werd dus laatst gestoord tijdens een bezigheid door een van die knakkers van Trash Chique, Gank, of Hank, ofzoiets, met de vraag of ik af en toe wil schrijven over mijn wederwaardigheden. En dat ze dat een grote eer zouden vinden. En eer, dat is dus heel belangrijk, net zoals geld en dus heb ik ja gezegd.
Wederwaardigheden van mij dus. Ik heb zojuist de dorpsomroeper opdracht gegeven om iedereen van straat te halen. Want na de Happy Hoppa die ik ga delen met deze typmiep ga ik rondscheuren in mijn Opel Kadett 1.6 Live. Dat je het even weet.

Yasos Rampetamperopolos ☆ 13-03-2006 ☆ 11:56 ☆

Titus

Bijbelvast als ik ben, mijnheer Rampetamperopolos, kan ik u melden dat het volk Israëls ook een goeie gooi deed naar de [voor u o zo belangrijke] twijfelachtige eer om de uitvinder van creatief met geit te zijn.
Ik cut en paste Leviticus 5, vers 6:
‘En tot zijn schuldoffer den HEERE voor zijn zonde, die hij gezondigd heeft, brengen zal een wijfje van klein vee, een lam of een jonge geit, voor de zonde; zo zal de priester voor hem vanwege zijn zonde verzoening doen.’
Vindt u het ook niet schattig? Verzoening van de geit, wat zal ie blij geweest zijn! Gelukkig heeft die ontwikkeling doorgezet en is het in de loop der tijd uit de priesterhoek getrokken.
Anders had ik nog het klooster in gemoeten om aan mijn trekken te komen.. Mèhèhè.

22:49 ☆ 13-03-2006

De Redactie

Ik ben bang dat Yasos jouw reactie nooit zal zien. Zoals hij al aangeeft, hij kan niet lezen. Dat neemt niet weg dat het een interessante passage is die je daar quoot.
Maar even voor de goede orde: gaan de zaken inmiddels zo slecht dat je jezelf genoodzaakt ziet om je heil in de dierenporno te zoeken? Of begrijp ik het gewoon verkeerd?

23:39 ☆ 13-03-2006

hexx

Alle begin is moeilijk. Maar het blijft een lofwaardig initiatief, waarvoor hulde. Onze ballotagecommissie zal het dan ook zeker bespreken tijden de volgende vergadering. U hoort nog van ons.

18:12 ☆ 14-03-2006

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.