☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

Criminele barones bij Russische adel

Speciaal en exclusief voor Trash Chique begaf onze rokende reporter zich in de vuilnisbakken van de Sovjet jetset in Nederland. Het Slavische matras kent geen geheimen voor Roxy. Haar credo is: ik zoek niet naar modder, ik ga door het slijk…

Door Roxy.

Jarenlang werd gefluisterd dat Prins Hektor de Tweede zich wel erg vaak in de Amsterdamse homoscene begaf. De kans dat de prins echter ooit uit zijn roze kast zal kruipen is vrijwel verkeken, nadat vorige week zijn verloving met barones Jojanneke von Frissensteijn bekend werd gemaakt. Prins Hektor is als zoon van de in ballingschap levende Koning Vlad van de Russische republiek Xussar Iryston (beter bekend als Zuid-Ossetië) al vaak in opspraak geweest. Maar deze keer is het spotlicht gericht op zijn kersverse bruid.

Jojannekes vader, rijk geworden met carnavalskrakers als Chips op mijn tiet, Maak van je ego een zandkorrel en het door Brood groot gemaakte Maak van een scheet, geen donderklap, valt niet goed bij de koningin-moeder van Zuid-Ossetië, die al sinds jaar en dag zetelt in het Kurhaus. De prille alliantie is te licht bevonden vanwege de slappe humor in de songteksten.

Klik voor groterEne Mike B. alias ‘De Blaffert’ hier samen met Jojanneke op een onbewaakt ogenblik op zijn speedboot in Venetië gooit des te meer zout op de koninklijke wonde. Jojanneke heeft in een ver verleden zich tegoed gedaan aan de rijkdommen van Mike B. De Blaffert zou verantwoordelijk zijn voor de kidnapping van de diva Katja Zhiderova vijf jaar geleden en het verhaal gaat dat Jojanneke en Mike samen een reeks van criminele activiteiten hebben ontplooid. De jonge barones zou onder andere verantwoordelijk zijn voor het inzetten van Irakese spionnen in de golfoorlog ten behoeve van het illegale kledingimperium van Mike B.

Roxy sprak na deze ontwikkelingen exclusief met een jeugdvriendin van Jojanneke. Ooit van goeden huize gekomen, doet de inmiddels aan lager wal geraakte prinses Samantha van Herzegovina een boekje open over haar oude partner in crime: barones Jojanneke von Frissensteijn. “Kijk, je moet weten dat de druk op Jo altijd heel groot is geweest, als je de dochter bent van de geestelijk vader van Chips op mijn tiet, is dat natuurlijk niet niets. Dan wil iedereen een stukje van je hebben. Daar ergens is zij in een dubieus circuit terechtgekomen. Op een avond stond de Blaffert voor haar neus en die beloofde haar de wereld, waar zij natuurlijk geen nee tegen kon zeggen. Met hem heeft zij vele avontuurtjes beleefd en ik mag het natuurlijk niet zeggen, maar ten tijde van de ontvoering van Katja Zhiderova, was zij al regelmatig te gast op zijn plezierjacht “De witte motor”.
Samantha heeft nog altijd een twijfelachtige naam hoog te houden in het royaltywereldje, dus wil niet teveel vertellen over haar vroegere vriendin. ” Luister, het is een goede meid en ik ga door het vuur voor haar, maar let op mijn woorden, dit is niet het laatste wat ik je kan vertellen over Jojanneke von Frissensteijn.”

Klik voor groterOp deze foto poseert Prinses Samantha met Jana Botox, Tuffy Clay en Candy Cocksucker bij de uitreiking van de gouden Dildo op het jaarlijkse Big Pimpin’ festival in Vegas. Jana zette het op een zuipen toen zij voor de derde achtereenvolgende keer de gouden Dildo aan haar neus voorbij zag gaan.
Tot zover onze geheimen van het Koninklijk matras. Voor jou stort onze verslaggeefster Roxy zich in de zaadvlekken en de donorcodicillen.

Wordt vervolgd…

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.