☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

De Gibb of het IJ?

Onze archiefmedewerker werd jongstleden donderdag door de AIVD gebeld over een foto van een jaar terug van Trash Chique. Of hij wist wie de bewuste mensen waren op het prentje. Er werd onder in de krochten van de Ferdi B. een nieuw onderzoek in gang gezet. Iedereen die de foto ziet zal meteen, als in een feest van herkenning roepen: Bee Gees!

Klik voor groterJa en nee. Het betreft niemand minder dan Arno Gibb, de Benjamin uit de familie Gibb. Maar neen, hij deed niet mee in de Bee Gees. Of beter, mocht niet meedoen. Arno mag dan gezegend zijn met een prachtig stemgeluid, maar het lijkt in niets op dat van een alt! Arno zou eerder in de markt zijn als opvolger van Barry White.
Arno is, omdat hij niet met zijn broertjes mocht spelen, jaren lang in therapie geweest. Maar de jongste Gibb heeft zichzelf inmiddels teruggevonden, en wel op een heel bijzondere plaats. Bij de Zwartvoetindianen!

Klik voor groter Gibb is een paar jaar intern geweest bij de bijna uitgestorven stam. Hij heeft de rituelen en geheimen van de stam geleerd en is officieel geregistreerd ingewijde in de cultus van de zwarte voet. Biff ging een jaar geleden op bezoek bij Arno Gibb, die nu, bij wijze van spreken, de Pietje Bell is van de sekte van de Zwarte Voet en maakte deze foto. Sekteleider Arno leidt (nog steeds) een groep toegewijde voornamelijk vrouwelijke volgelingen. De sekte kenmerkt zich grotendeels door de bekende sektetyperende open deuren als veelwijverij en vrije seks en zo snel mogelijk rijk worden.

Er is echter één opvallende rite, die tot dusver nergens anders werd uitgevoerd. Het zogenaamde ‘een zwart voetje halen’. Biff, die op zich wel gevoelig is voor oude obscure riten en zeker voor indianen, verloor zichzelf al snel in Gibbs sekte. Op de foto zie je een geëxalteerde Biff, die met een beker ochtendurine met smeerolie op één van de door de sekte gewijde heuvels zich in de typerende bukhouding klaarmaakt om een medesektelid een zwart voetje te laten halen.

Klik voor groter Biff kreeg, geheel èchte mannen eigen, vrij snel last van zijn prostaat en heeft de sekte van de zwarte voet gelaten voor wat het was. Zijn laatste indianen-wapenfeit was dat hij de sekte aan een nieuw hoofdkwartier geholpen heeft in wat de meeste mensen zullen kennen als de voormalige brouwerij Het IJ. Arno Gibb heeft er sinds kort zijn intrek genomen en tevens de vrouwelijke volgelingen.

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.