☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

Slippertjes, de nazomertrend!

Trash Chique zet ook op modegebied de lijnen voor je uit! Haal zo snel mogelijk die slippers tevoorschijn, want voor je het weet is die lange hete zomer en deze lifestyle hype al weer lang voorbij!

Hank en Solita de Clercq tussen de bedrijven doorJe kent het wel; het is het einde van de zomer. Teveel te lang op het terras gehangen, gepicknickt tot je er bij neerviel, te vaak op het strand bruin liggen bakken. Hoe leuk, hoe heet en hoe ver het ook was… De verveling slaat onvermijdelijk ergens toe. Plots. Dat ene moment. Je tekst is op. Je partner ervandoor. Je zitvlees gaar.

Het is de hoogste tijd voor iets anders! Iets revolutionairs. Iets ouderwets en/of conservatiefs. Maakt niet uit wat. Iets anders! Dat bedachten onze huisstylisten vorige zomer terwijl ze op het zoveelste terrasje in Thessaloniki, Griekenland zaten. Lifestyle consultant Solita de Clercq en onze eigen ‘hunk’ Hank. Laatstgenoemde: ,,Ik zat tussen twee meetings in even met Solita op het terras en zat weg te dromen. Op een gegeven moment besefte ik dat ik al een tijdje naar mijn slippers aan het staren was. Slippers, slippers, wat zou je daar nou mee kunnen doen? En toen ben ik daar op het terras aan het experimenteren geslagen. Dit geweldige concept kwam uit dat inspirerende moment.’’

Zo draag je slippersHet wijs-teen-over-het-bandje-van-de-slipper idee sloeg niet direct aan. Totdat dit voorjaar de slipper oude stijl ineens in het nieuws kwam. Solita: ,,Je kunt je vast nog wel de beelden uit het nieuws herinneren van die lieve mensen in Irak. Die hun emoties over het afzetten van de dictator Saddam Hoessein uitten door met hun slipper op het hoofd van afbeeldingen hun voormalige leider te slaan. Prachtig.’’
Hank: ,,Ja, toeval bestaat natuurlijk niet. Dit ging over mijn slipper-concept. Nee, dit wás mijn slipper-concept. Revolutie in combinatie met slippers…’’

Koop die mooie exemplarenDus, om helemaal hip die laatste zomermaanden door te komen: frummel je wijs-teen over het bandje van je slipper. In het begin heb je misschien snel last van kramp, maar geloof ons, dat komt met de tijd wel goed (voor de herfst)…
Tip: op de Albert Cuyp markt in Amsterdam hebben ze prachtige designslippers met mega-vette prints voor een schijntje. En als je dan toch bezig bent met je slippers, sla eens iemand van wie je geen hoge pet op hebt met die slipper op zijn kop! Lachen!

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.