☆ Trash Chique ☆ Vette auto's ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Achterklap ☆ Trashchique ☆

Zwangere presentatrice rotzooit met kleinzoon

De woordvoerder van het Shetlandse showprogramma ‘Grote Ontboezeming’ kon het gerucht niet ontzenuwen; presentatrice Filicien heeft zich verlustigd aan haar eigen kleinzoon Justin! De 58-jarige Filicien werd door Trash Chique betrapt met het jochie in de darkroom van een niet nader te noemen duister etablissement waar toevallig iemand van de redactie rondhing (zie de schokkende foto!).

Klik voor groterEen volslagen bizarre situatie, want afgezien van het familiaire aspect schelen de tortelduifjes 46 jaar en is Justin met twaalf jaar nog behoorlijk minderjarig!
De lokale autoriteiten hebben in reactie op de onthulling gemeld dat ‘hier het laatste woord nog lang niet over is gezegd’. De mogelijkheden tot vervolging stapelen zich op. Er is bijvoorbeeld een wet die incest verbiedt, maar in diezelfde wet zitten nogal wat interessante uitzonderingsclausules. Daarnaast ligt er uiteraard de minderjarige status van tiener Justin.

Klik voor groterDe meeste vragen werden echter gesteld over het gerucht dat de promiscuë presentratrice al zo’n vijf maanden zwanger zou zijn van ene Ferdi B. (hier op archieffoto). Een voor Nederlanders welbekende crimineel en begenadigd schilder in zijn vrije tijd. Filicien heeft al gereageerd op de aantijging. ‘Ferdi wie? U denkt toch niet dat ik zomaar met elke willekeurige Ferdi B. het bed induik?’ Volgens de Minister van Waarden en Normen van Shetland, is ‘de affaire een criminele afleidingsmanoeuvre’

Klik voor groterFilicien zelf glundert de hele dag dat het een lieve lust is. Of het leeftijdsverschil haar niet deert? ‘Justin is enorm voorlijk. Je zou het echt niet zeggen dat hij twaalf jaar oud is.’
Maar dat impliceert wel dat hij op zijn, zeg, dertiende vader wordt!
‘Nou en? Doe toch niet zo kleingeestig. Er zit al haar op hoor!’
Het blijkbaar vroegrijpe knulletje was niet beschikbaar voor commentaar. Hij was op ponykamp.

Trash Chique

Trash Chique is een online magazine dat sinds 2003 een trouwe schare lezers een inkijk geeft in de ranzige wereld van de smerig rijken.
We hebben een paar van deze playboys en playgirls bereid gevonden om op (on)regelmatige tijden op het enige echte Trash Chique Weblog te schrijven zodat u, kwijlend, kunt reageren.

Artikelen

Archieven

Grote Dank

Natuurlijk ziet het Trash Chique Weblog er geweldig uit. Ja, die Vasilis van Gemert die kan dat wel, goede websites maken.